Fietsknoop reclamevrij

Nu 12 maanden lang geen reclame voor € 3,50

(meer mag ook als je Fietsknoop een warm hart toedraagt)

Waarom reclame?

Fietsknoop is een helemaal gratis toepassing. Echter het ontwikkelen van alles, het onderhoud aan de gegevens en het bieden van hulp bij vragen kost tijd en inspanning. Om hier toch nog een kleine vergoeding voor te krijgen worden er in de app reclamebanners getoond in de hoop dat jullie hier zo nu en dan op klikken.

Als iemand klikt op een reclamebanner dan ontvangt Fietsknoop daarvoor een klein bedrag. Niet veel maar alle kliks bij elkaar voldoende om de app gratis te kunnen houden.

Zonder reclame!

Gebruikers hebben gevraagd of de Fietsknoop app ook reclamevrij te krijgen is. Enerzijds omdat men de reclame vervelend vindt, anderzijds omdat de reclame nuttige schermruimte in beslag neemt. Heel begrijpelijk.

Er is nu de mogelijkheid om Fietsknoop reclamevrij te krijgen. Hiervoor vraagt Fietsknoop een jaarlijks bedrag waarmee in de app de reclamebanner niet meer getoond wordt. Omdat deze mogelijkheid gekoppeld is aan je account geldt het reclamevrij zijn voor alle apparaten waarop je je account gebruikt.

Wat te doen

Maak de Fietsknoop app reclamevrij via een directe bankoverboeking. zodra wij je bijdrage hebben ontvangen zetten we je account op reclamevrij en verdwijnt de reclamebanner automatisch uit de Fietsknoop app.

Je dient te beschikken over een Fietsknoop account. Heb je die nog niet, dan kun je die hier verkrijgen. Dit account is geheel gratis en biedt je uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van je routes.

Beschik je al over een Fietsknoop account? Log dan in op je eigen Fietsknoop dashboard en klik daar op de knop "Reclamevrij info" voor verdere instructies.

Fietsknoop dashboard

 

Tot slot

Fietsknoop reclamevrij is geen abonnement en verplicht je verder tot niets. Automatisch vervalt aan het einde van het jaar de reclamevrije periode. Ruim voor dat moment zal Fietsknoop je een herinnering sturen om je periode met een jaar te verlengen. Tussentijds opzeggen is helaas niet mogelijk. Evenmin is het mogelijk een reeds gedane betaling terug te vragen.

Privacy beleid

Fietsknoop zal altijd je privacy respecteren. Je emailadres of andere persoonlijke gegevens worden niet aan anderen beschikbaar gesteld en Fietsknoop zal je geen ongewenste email versturen.

Voor vragen of meer informatie kun je altijd het contactformulier gebruiken.