Fietsknoop[+]Plus

Veel extra's!

Nu 12 maanden lang geen reclame én meer mogelijkheden voor € 4,50

(meer mag ook als je Fietsknoop een warm hart toedraagt)

Waarom reclame?

Fietsknoop is een helemaal gratis toepassing. Echter het ontwikkelen van alles, het onderhoud aan de gegevens en het bieden van hulp bij vragen kost tijd en inspanning. Om hier toch nog een kleine vergoeding voor te krijgen worden er in de app reclamebanners getoond in de hoop dat jullie hier zo nu en dan op klikken.

Zonder reclame, meer mogelijkheden!

Er is nu de mogelijkheid om Fietsknoop[+]Plus te gebruiken. Hiervoor vraagt Fietsknoop een jaarlijks bedrag waarmee in de app de reclamebanner niet meer getoond wordt én we je meer mogelijkheden aanbieden. Dit laatste om te beginnen op de website.

Welke extra mogelijkheden?

We beginnen met een aantal extra mogelijkheden welke je kunt gebruiken via je persoonlijke dashboard. We noemen ze hier:

  • Laad eigen GPS tracks als activiteiten
  • Maak je eigen info pins
  • Controleer of routes nog voldoen aan de laatste stand van zaken.
  • Pas je eerder gemaakte routes aan.
  • Kopieer een route om deze als een nieuwe route te gebruiken.
  • Draai een fietsroute in zijn geheel om en bewaar deze.
  • Pauzeren van de GPS met spraak tijdens het fietsen.
  • En natuurlijk de Fietsknoop app reclamevrij!.

Omdat Fietsknoop[+]Plus gekoppeld is aan je account geldt dit op alle apparaten waarop je je account gebruikt.

Wat te doen

Verkrijg Fietsknoop[+]Plus via een directe bankoverboeking. Zodra wij je bijdrage hebben ontvangen passen we je account aan. Dan verdwijnt de reclamebanner automatisch uit de Fietsknoop app en kun je gebruik maken van de extra mogelijkheden.

Je dient te beschikken over een Fietsknoop account. Heb je die nog niet, dan kun je die hier verkrijgen. Dit account is geheel gratis en biedt je uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van je routes.

Beschik je al over een Fietsknoop account? Log dan in op je eigen Fietsknoop dashboard en klik daar op de knop Fietsknoop[+]Plus voor verdere instructies.

Fietsknoop dashboard

 

Tot slot

Fietsknoop[+]Plus is geen abonnement en verplicht je verder tot niets. Aan het einde van de periode stopt het vanzelf. Ruim voor dat moment zal Fietsknoop je een herinnering sturen om je periode met een jaar te verlengen. Tussentijds opzeggen is helaas niet mogelijk. Evenmin is het mogelijk een reeds gedane betaling terug te vragen.

Privacy beleid

Fietsknoop zal altijd je privacy respecteren. Je emailadres of andere persoonlijke gegevens worden niet aan anderen beschikbaar gesteld en Fietsknoop zal je geen ongewenste email versturen.

Voor vragen of meer informatie kun je altijd het contactformulier gebruiken.